top of page
dan-meyers-0AgtPoAARtE-unsplash.jpg

Termékeink

Kizárólag magas minőségű termékekkel dolgozunk, megbízható forrásokból. A szállítás biztonsága csak hab a tortán. Nézze meg választékunkkat!

Fagyasztott Termékek

A fagyasztott termékek frissességét megőrzik a hosszabb ideig tartó tárolás során is. A megfelelő tárolás és szállítás garantálja, hogy az ügyfelek mindig friss és ízletes termékeket kapjanak.

Ipari Gyümölcsök

Az ipari gyümölcsök olyan termékek, amelyeket elsősorban feldolgozásra és ipari célokra termesztenek, nem pedig friss fogyasztásra. Az ipari gyümölcsök elsősorban feldolgozásra és ipari célokra termelt termékek és nem friss fogyasztásra.

Száraz Termékek

A szárazáruk nem tartoznak a friss zöldségek és gyümölcsök kategóriájába, tehát nem szükséges őket hűtve tárolni. Ezek az áruk általában tartósabbak és könnyebben szállíthatók, mivel nem igényelnek hideg láncot.

Szezonális Termékek

A szezonális termékek termesztése és elérhetősége az adott évszakhoz vagy időszakhoz kötöttek. Ezek a termékek csak a természetes növekedési ciklusuk idején állnak rendelkezésre, és általában csak a szezonjukban érnek meg, így frissen és ízletesen fogyaszthatók.

bottom of page